Kim jestem?
Osobą, dla której ogromną pasją jest żywienie człowieka, dlatego w pracę z podopiecznym wkładam swoje serce. Stąd rezultatem tego jest efekt! Stały kontakt, profesjonalna opieka i wsparcie na każdym etapie to kwestie, bez których nie wyobrażam sobie pracy z drugą osobą.
Ukończyłam studia magisterskie na kierunku dietetyka na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym oraz studia licencjackie na tym samym kierunku na Uniwersytecie Medycznym w Białymstoku.
Stawiam na ciągły rozwój i dbałość o to, aby stale się dokształcać pod okiem najlepszych specjalistów. Mam za sobą szkolenia prowadzone przez m.in. Oskara Kaczmarka (dr Microbiome), Arkadiusza Matrasa (Dietetyka #NieNaŻarty), czy też Fundację Insulinooporność.
Zostałam wyróżniona z ramienia Fundacji Insulinooporność jako ,,Specjalista przyjazny insulinoopornym” i wpisana do listy specjalistów #SOIT.
Jako magister dietetyki klinicznej wspieram podopiecznych na każdym etapie pracy nad żywieniem, która niekiedy bywa wymagająca. Lubię wyzwania, ponieważ właśnie sukces z takich współprac jest najbardziej budujący!
Indywidualne i holistyczne podejście do klienta to znak rozpoznawczy mojej pracy z podopiecznym.